Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Veiligheidsborden en -symbolen > Combinatie veiligheidsborden met meerdere symbolen

Meer productcategorieƫn:

Informatie: Combinatie veiligheidsborden met meerdere symbolen

Met de innovatie SignEditor™ van TrafficSupply kunt u eenvoudig uw eigen veiligheidsborden ontwerpen, geheel volgens de hiervoor geldende NEN EN 7010 richtlijnen. De module werkt met originele symbolen en pictogrammen en de officiele lettertypes.  Kies één van de basistemplates om te beginnen met het ontwerpen. Voor elke situatie, groot of klein, is een geschikte template te kiezen. Vervolgens kunnen de verschillende segmenten gevuld worden met symbolen, pictogrammen of vrij invoerbare teksten. omdat er met vaste indelingen en segmenten gewerkt wordt blijft het geheel te allen tijde overzichtelijk en de uitstraling profesioneel