Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Gevaar pictogrammen

Pictogrammen kopen? Alle Gevaarsymbolen (GHS) zijn verkrijgbaar als GHS-sticker of Alupanel GHS-bord.

GHS (Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals) is een wereldwijd uniform systeem voor opslag, indeling, etikettering en verpakking van chemische stoffen en mengsels.

Meer productcategorieën:

Informatie: Gevaar pictogrammen

Gevaarsymbolen, GHS  (Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals)
Vanaf december 2008 is de EU-GHS verordening in werking en zijn de nieuwe criteria voor gevaarsklassen van kracht.