Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Symbooltegels
sorteer op

Symbooltegels

Stoeptegels met opdruk kopen?

Stoeptegels laten bedrukken voor het aangeven van een laadpunt voor elekrische auto's? Of wil je een verzamelpunt duidelijk markeren? Dan kun je, aanvullend op Verkeers- en Informatieborden, ook een betontegel, symbooltegel of stoeptegel laten bedrukken met een van de standaard opdrukken. Of heb je een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk! Kies dan voor het product van de stoeptegel met 'je eigen ontwerp aanleveren'

Al onze bedrukte stoeptegels en symbooltegels zijn standaard voorzien van een anti-slip laag (stroefheid) met een SRT-waarde van 55. Hiermee voldoet deze aan de hiervoor geldende norm voor toepassing in de openbare ruimte. Ook zijn al onze stoeptegels met opdruk standaard voorzien van een facetrand. 

Meer productcategorieën: