Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. LEGO STAPELACTIE

LEGO Stapelactie

'Inspireren en helpen ontwikkelen van de bouwers van morgen.’ 
 

TrafficSupply wil inspireren en levert met de jaarlijkse LEGO stapelactie een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met deze LEGO actie moedigen wij kinderen aan om creatief te denken, systematisch te redeneren, hun mogelijkheden te realiseren en hun enorme potentieel als mens te ontdekken.

Nu tijdelijk GRATIS LEGO Box 1 - bij besteding vanaf € 250
+ GRATIS LEGO Box 2 - bij besteding vanaf € 500
+ GRATIS LEGO Box 3 - bij besteding vanaf € 1.000

LEGO Box 1

GRATIS LEGO Box 1 
- bij besteding vanaf 
€ 250,-

LEGO Box 2

+ GRATIS LEGO Box 2 
- bij besteding vanaf € 500,-

LEGO box 3

+ GRATIS LEGO Box 3 
- bij besteding vanaf € 1.000,-

 Wees er snel bij! De actie loopt tot 1 december 2019 of zolang de voorraad strekt.

Ga naar de webshop >