Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Veiligheidsborden (haaks)

Veiligheidsborden (haaks)

Haakse Veiligheidsborden nodig? Voor wand- en plafondbevestiging. 


Haakse veiligheidsborden zijn bedoeld voor plafond-, stelling en wandbevestiging waarbij de boodschap van beide zijden zichtbaar moeten zijn. Geheel geproduceerd en uitgevoerd conform de Internationale normen NEN-EN-ISO-7010 en NEN 3011:2015. Een goede signalering draagt bij aan de veiligheid op het terrein, hallen, bedrijfruimte, kantoorruimte en de werkvloer. Bekijk hieronder de gangbare borden haaks met de officiële veiligheids pictogrammen en tekens voor o.a. BHV, bouwplaats, magazijn of werkplaats. Deze haakse veiligheidsborden borden zijn geschikt voor muur, plafond of aan een stelling te bevestigen.

Kies een productcategorie: