• Nr. 1 webshop van de Benelux
 • Hoge klanttevredenheid
 • Korting bij directe betaling
 • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl
 1. Home
 2. Veiligheidsborden (haaks)
 3. Vluchtrouteaanduidingen Haaks
sorteer op

Vluchtrouteaanduidingen Haaks

Veiligheidsborden kopen? Alle vluchtrouteaanduidingen zijn volledig reflecterend en uitgevoerd met de officiële vluchtroute pictogrammen.

Zorg altijd voor de juiste vluchtrouteaanduiding naar buiten met de juiste haakse vluchtroute bordjes. Hierdoor zorg je dat iedereen de juiste vluchtroutes volgen! Laat bij ons je eigen vluchtroute bord haaks maken voor o.a. BHV, bouwplaats, magazijn of werkplaats. Deze haakse Vluchtroute borden zijn geschikt voor muur, plafond of aan een stelling te bevestigen. Bekijk hieronder alle haakse vluchtroute bordjes. Bewerk ook eenvoudig zelf je vluchtroutebord zodat je je eigen vluchtroute kan maken en voeg zelf teksten toe.

Meer productcategorieën:

Informatie: Vluchtrouteaanduidingen Haaks

Deze borden met veiligheidspictogrammen zijn vastgelegd in Europese richtlijnen en de Nederlandse wetgeving op gebied van veiligheids- en gezondheidssignalisatie. Het zijn makkelijk herkenbare afbeeldingen conform de internationale norm NEN-EN-ISO 7010 en NEN 3011. Door de juiste veiligheidssymbolen te gebruiken wordt het risico op ongevallen verkleint. Pictogrammen vallen namelijk veel eerder op dan tekst. Ze zorgen ervoor dat iemand een waarschuwing, aanwijzing, vluchtroute, nooduitgang, gebod of verbod makkelijker herkent. De desbetreffende pictogram kan bij een aantal borden gecombineerd worden met tekst om als aanvulling of opheldering te dienen.

Je kan kiezen om de veiligheidsborden uit te voeren met dubbel omgezette rand of als vlakke plaat (Alupanel), beiden geheel reflecterend uitgevoerd met klasse 1 of klasse 3 reflecterende folie!

De vluchtrouteborden zijn uitgevoerd in de constrasterende kleurcombinatie groen/wit, geheel volgens de hiervoor geldende NEN-EN-ISO 7010:2012 en NEN 3011:2015 richtlijnen.
Deze evacuatie en calamiteiten borden worden gebruikt om vluchtroutes te markeren.

De lees (kijk) afstand is mede afhankelijk van de omgeving waar het bord staat maar ook van de hoeveelheid pictogrammen en teksten op het bord.
Voor het bepalen van de afmeting van het bord kan je onderstaande overzicht aanhouden.

Geschatte kijkafstand veiligheidspictogrammen:

 •  100mm >  3 meter
 •  150mm >  5 meter
 • 200mm > 10 meter
 • 300mm > 20 meter
 • 400mm > 30 meter
 • 600mm > 50 meter