Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Aanrijdbeveiliging en bescherming
 3. Modulair Aanrijdbeveiliging Systeem
sorteer op

Modulair Aanrijdbeveiliging Systeem

banner stappen modurail

Modulair aanrijdbeveiliging systeem ModuRail-TS

Ons modulaire aanrijdbeveiliging systeem geeft je volledige vrijheid in het samenstellen van beschermbeugels en beschermhekken in en rondom magazijnen en werkplaatsen. Het systeem is volledig modulair waardoor je geheel flexibel aanrijdbeveiliging kunt toepassen op de door jou aangewezen locaties. Uiteraard zijn er ook standaard beschermbeugels en beschermhekken te bestellen. Deze zijn al voor je samengesteld en hoef je alleen nog maar op locatie te assembleren. De aanrijdbeveilingen worden altijd comptact verpakt en afgeleverd en is altijd voorzien van een specifieke handleiding voor het monteren. Je hebt hiervoor ook geen speciaal gereedschap nodig. Alle benodigdheden zijn mee verpakt en het monteren is een fluitje van een cent! 

Meer productcategorieën:

Informatie: Modulair Aanrijdbeveiliging Systeem

Met Modurail aanrijdbeveiliging ben je verzekerd van een snelle assemblage, veiligheid en kwaliteit

☑ Geen wachttijden
ModuRail producten kunnen eenvoudig zelfstandig geassembleerd worden, zodat je niet afhankelijk bent van van derden voor de montage

☑ Geen zorgen over Veiligheid
ModuRail aanrijdbeveiligingen zijn gefabriceerd onder strenge kwaliteitseisen en zijn gemaakt van robuust staal welke beschermen tegen externe krachten

☑ Stabiel en sterk
ModuRail aanrijdbeveiligingen staan stabiel en de modulaire delen zijn zo met elkaar verbonden dat deze een sterk geheel vormen.

☑ Geen onderhoud benodigd
ModuRail aanrijdbeveiligingen zijn duurzaam gecoat met een superieure Epoxy poedercoat, wat slijtage en verkleuring tegen gaat.