Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl

Ontwerp je eigen veiligheidsborden met de SignEditor™

Met de innovatie SignEditor™ van TrafficSupply kunt u eenvoudig uw eigen veiligheidsborden ontwerpen, geheel volgens de hiervoor geldende NEN EN 7010 richtlijnen. De module werkt met originele symbolen en pictogrammen en de officiele lettertypes.  Kies één van de basistemplates om te beginnen met het ontwerpen. Voor elke situatie, groot of klein, is een geschikte template te kiezen. Vervolgens kunnen de verschillende segmenten gevuld worden met symbolen, pictogrammen of vrij invoerbare teksten. omdat er met vaste indelingen en segmenten gewerkt wordt blijft het geheel te allen tijde overzichtelijk en de uitstraling profesioneel

Zelf graag uw veiligheidsborden ontwerpen? Dit is super eenvoudig!

 1. Selecteer eerst het gewenste bordmodel
 2. Wijzig kleuren, reflexmateriaal, pictogrammen en teksten
 3. Klik en bestel vervolgens je eigen ontwerp
 4. Je ontvangt een superdegelijk duurzaam verkeersbord
SignEditor Veiligheidsbord

Een officieel veiligheidsbord kopen of veiligheidsborden op maat laten maken doe je bij Veiligheidsbord.nl!

Een goede signalering draagt bij aan de veiligheid op de werkvloer. Waarschuwingsborden en wegwijzers voor de nooduitgang, tekens voor gevaarlijke stoffen of verbodsborden. Veiligheidsborden gaan in noodsituaties het verschil maken op jouw bedrijventerrein. Daarom is het zaak dat de signalering op de juiste plaats wordt opgehangen, groot genoeg is en dat de stickers en borden voldoen aan de NEN EN 7010 normen zoals opgesteld in 2012. 

 

Fysieke productinformatie over verkeersborden

Er worden (tenzij anders vemeld) aluminium verkeersborden geproduceerd met een dubbel omgezette rand.

De basis van het bord is aluminium coil coated plaatmateriaal van 2mm dik, die wordt aan alle zijden 2 x haaks omgezet. De hoeken worden vervolgens afgeperst zodat er een uiterst stevig en duurzaam bordmodel ontstaat.

Coil coated plaatmateriaal is aluminium plaat dat in zijn geheel (voor verwerking) gecoat wordt in twee kleuren, de achterzijde in grijs en de voorzijde in rood, blauw, wit of geel. De rol coil coated plaat wordt daarna verwerkt tot een verkeersbord. De overige kleuren borden worden uit 'kaal' aluminium gemaakt en na een voorbehandeling aan de achterzijde (tenzij anders vermeld) standaard neutraal grijs (RAL 7042) gecoat. De bordrand wordt afhankelijk van opdruk in gewenste kleur gecoat.

Verkeersbord met gevelsde rand

Reflecterende folie op verkeers- en informatieborden

In veel gevallen kunt u kiezen voor 3 verschillende klasses reflecterende folie.

 • Standaard klasse 3  
    > Duurzame maximaal reflecterende folie
    > 15 jaar garantie 
 • Basis klasse 2  
    > Standaard reflecterende folie
    > Minimale eis bij werken in uitvoering
    > 10 jaar garantie 
 • Klasse 1  
    > Minimaal reflecterende folie
    > 7,5 jaar garantie
   

meer informatie:   over verkeersborden    over reflecterende folie   

 

Bordmodel met reflecterende folie

Maximaal zichtbaar overdag en 's nachts

Voor alle borden, waaronder ook de veiligiheidsborden, gebruiken wij hoogwaardige reflecterende folies in de klasses I en III. Dit is conform de hiervoor geldende richtlijnen (waaronder NEN EN 7010). Dit garandeert een maximale zichtbaarheid op elk moment van de dag (of nacht). 

meer informatie