Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Veiligheidsborden
 3. Coronavirus COVID-19 producten
sorteer op

Coronavirus COVID-19 producten

Corona virus (COVID-19) maatregelen en omgangsregels signalisatie

In het kader van het Corona virus oftewel Covid-19 bieden wij een speciaal opgevoerd assortiment veiligheidsborden, sticker, vloermarkering en overige signalisatie aan welke duidelijkheid verschaffen omtrent de maatregelen en omgangsregels die momenteel verplicht moeten worden nageleefd. 
Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoering.
 Een goede regelgeving draagt bij aan de duidelijkheid omtrent de maatregelen welke getroffen worden. Bekijk hieronder alle Corona waarschuwingsborden en stickers met maatregelen en omgangsregels inzake het coronavirus, zoals 'houd 1,5 meter afstand', 'hoest en nies in uw elleboog' of een samenscholingsverbod.

Meer productcategorieën:

Informatie: Coronavirus COVID-19 producten

Hier kan je allerlei soorten volledig reflecterende corona waarschuwingborden, stickers en overige markering en signalisatie kopen welke gerelateerd zijn aan de huidige coronavirus (COVID-19) maatregelen en omgangsregels.