• Nr. 1 webshop van de Benelux
 • Hoge klanttevredenheid
 • Korting bij directe betaling
 • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
 1. Home
 2. Veiligheidsborden
 3. Veiligheidsborden samengesteld
sorteer op

Veiligheidsborden samengesteld

Veiligheidsborden kopen? Ontwerp en stel zelf jouw PBM bord samen.

Op deze pagina zijn alle veiligheidsborden volledig bewerkbaar. Zo kan je je eigen veiligheidsbord samenstellen met PBM richtlijnen voor bijvoorbeeld op de bouwplaats, werkplaats of in het magazijn. In onze unieke SignEditor™ kun je alle officiële veiligheidssymbolen met elkaar combineren tot een uniek veiligheidsbord voor jouw situatie. Voeg teksten toe, symbolen en eventueel eigen logo(s) en maak jouw eigen unieke veiligheidsborden. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Veiligheidsborden samengesteld

Een samengesteld veiligheidsbord is een PBM bord waarbij meerdere veiligheidspictogrammen zijn samengebracht op één bord. Deze veiligheidsborden worden veel toegepast in de bouw (bouwplaats), werkplaats of magazijn. Ook zijn er tal van andere toepassingen. De toegepaste veiligheidspictogrammen zijn vastgelegd in Europese richtlijnen en de Nederlandse wetgeving op gebied van veiligheids- en gezondheidssignalisatie. Het zijn makkelijk herkenbare afbeeldingen conform de internationale norm NEN-EN-ISO 7010 en NEN 3011. Door de juiste veiligheidssymbolen te tonen op één veiligheidsbord verklein je het risico op ongevallen of incidenten. Veiligheidspictogrammen zijn daarnaast veel herkenbaarder dan tekst. De desbetreffende pictogrammen kunnen gecombineerd worden met tekst om als aanvulling of opheldering te dienen.

De veiligheidssymbolen moeten in volgorde van belangrijkheid op het PBM bord worden geplaatst:
   ⚠️ Waarschuwingspictogrammen
   🚫 Verbodspictogrammen
   🔵 Gebodspictogrammen

Met de innovatie SignEditor™ van TrafficSupply kunt u eenvoudig uw eigen veiligheidsborden en informatieborden ontwerpen! Geheel volgens de hiervoor geldende NEN-EN-ISO 7010:2012 en NEN 3011:2015 richtlijnen. De module werkt met officiële veiligheidspictogrammen en symbolen. Kies één van de reeds bestaande borden om die bewerken! Omdat er met vaste indelingen en segmenten gewerkt wordt blijft het geheel te allen tijde overzichtelijk en de uitstraling profesioneel! Mocht je de benodigde informatie niet allemaal op één van de templates, laat het ons weten. Dan maken we een nieuwe template of een klantspecifiek ontwerp 

Je kan kiezen om de veiligheidsborden uit te voeren met dubbel omgezette rand of als vlakke plaat (Alupanel), beiden geheel reflecterend uitgevoerd met klasse 1 of klasse 3 reflecterende folie!

De lees (kijk) afstand is mede afhankelijk van de omgeving waar het bord staat maar ook van de hoeveelheid pictogrammen en teksten op het bord.
Voor het bepalen van de afmeting van het bord kan je onderstaande overzicht aanhouden.

Geschatte kijkafstand veiligheidspictogrammen:

 •  100mm >  3 meter
 •  150mm >  5 meter
 • 200mm > 10 meter
 • 300mm > 20 meter
 • 400mm > 30 meter
 • 600mm > 50 meter

Om de beschermingsmaatregelen voor je personeel te versterken, raden wij aan om werknemers duidelijk in te lichten over het verplicht dragen van hun persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) door middel van een gecombineerd PBM bord. 

Bij Veiligheidsbord.nl stel je eenvoudig zelf een PBM bord samen met daarop alle gewenste PBM pictogrammen & symbolen zodat men duidelijk weet welke beschermingsmaatregelen er van toepassing zijn.