Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Veiligheidsbord.nl heeft het grootste aanbod veiligheidsborden, verkeersborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Veiligheidsbord.nl met 5 sterren op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Terrein- en weginrichting
 3. Straatpalen
sorteer op

Straatpalen

Trottoirpalen en straatpalen

Trottoirpalen (ook wel straatpalen of sierpalen genoemd) zijn een efficiënt middel om voetgangers van het overige verkeer te scheiden. Trottoirpalen zie je overal en in elk straatbeeld terug. Met ons uitgebreide assortiment straatpalen en sierpalen zit er altijd een uitvoering bij welke aansluit bij jouw wensen. De sierpalen zijn of van alumimium of verzinkt staal en zijn in een standaard kleur gepoedercoat. De  straatpalen en trottoirpalen zijn variërend verkrijgbaar in meerdere diktes (diameter) en uitvoeringen. Een vaste uitvoering, een klapbare uitvoering met driekantslot of cilinderslot en een uitneembare verwijderbare uitvoering met driekantslot of cilinderslot. 

Meer productcategorieën:

Verschillende afmetingen en materiaalgebruik bij trottoir- en straatpalen.

Onze sierpalen en straatpalen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, uitvoering, diameters en materiaalsoorten. Op de verschillende productpagina's van de trottoirpalen en sierpalen staan uitgebreide specificaties en toelichtingen.

Afwijkende kleurstelling nodig?

De straatpalen en trottoirpalen zijn standaard uitgevoerd in een bepaalde RAL kleur. Alle trottoir- en sierpalen zijn op aanvraag verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur. Neem contact met ons op wanneer dit wenselijk is!